Alex Velea Si Antonia Copii - Antonia Si Alex Velea Si Au Reuit Familia Primele Imagini Cu Cei Trei Fratiori Exclusiv - Si chiar o face pe instagram, unde a postat o fotografie care a atras atentia imediat.

Alex Velea Si Antonia Copii - Antonia Si Alex Velea Si Au Reuit Familia Primele Imagini Cu Cei Trei Fratiori Exclusiv - Si chiar o face pe instagram, unde a postat o fotografie care a atras atentia imediat.. Artiștii nu au stat cu mâinile în sân și au angajat doi bodyguarzi celebri pentru protecția 24/24 a familiei, în special a copiilor. Alex velea o consideră fiica lui și de aceea spune că au trei copii. Citeste stiri noi despre antonia si alex velea, cati copii are antonia, care este biografia ei. Antonia a mai adăugat că este fericită cu familia pe care o are și că în viitoarul apropiat nu se pune problema de un nou copil, dar nu exclude total această variantă. Imaginea cât o mie de cuvinte nu face decât să demonstreze cât de armonioasă e viața sa.

Fanii cuplului au susținut de multe ori că a avut loc o căsătorie în secret, însă artiștii au fost rezervați cu privire la acest subiect. Antonia și alex velea sunt un cuplu sudat. Antonia are probleme de sănătate Antonia și alex velea formează un cuplu foarte bine sudat. Antonia a mai adăugat că este fericită cu familia pe care o are și că în viitoarul apropiat nu se pune problema de un nou copil, dar nu exclude total această variantă.

Alex Velea și Antonia Au Răsuflat Ușurați Cei Doi Copii Ai Lor Vor Purta In Sfarșit Numele Velea Ea Md
Alex Velea și Antonia Au Răsuflat Ușurați Cei Doi Copii Ai Lor Vor Purta In Sfarșit Numele Velea Ea Md from ea.md
În 2019, alex velea, împreună cu lino golden, mario fresh și rashid, au înființat trupa golden gang, cu care au lansat în același an și primul album 10 din 10. Fiica vitregă, maya, în vârstă de 10 ani, fiica pe care antonia o are din mariajul cu italianul vincenzo castellano.dominic (6 ani) şi akim (4 ani), copii pe care alex îi are cu artista antonia.sunt toţi cinci şi savurează la maximum momentele unice Ceea ce îmi doresc este să fiu un tată bun pentru copiii noștri. Antonia mai are o fiică din prima sa căsnicie, pe maya. Cei doi se pregătesc să facă pasul cel mare, pe care fanii îl așteptau de multă vreme, scrie shok.md. Citeste stiri noi despre antonia si alex velea, cati copii are antonia, care este biografia ei. Inițial au negat relația, mai ales că artista se afla în plin proces de divorț cu antonio castellano, omul de afaceri italian împreună cu care are o fată, maya. Aceasta a divorțat de vincenzo castellano, bărbatul alături de care are o fetiță, pe nume maya.

Cei doi au împreună doi copii, pe dominic și akim.

În 2019, alex velea, împreună cu lino golden, mario fresh și rashid, au înființat trupa golden gang, cu care au lansat în același an și primul album 10 din 10. Antonia si alex velea sunt obligati sa plateasca luna, pensie alimentara pentru copiii lor. Antonia și alex velea formează un cuplu foarte bine sudat. Antonia a mai adăugat că este fericită cu familia pe care o are și că în viitoarul apropiat nu se pune problema de un nou copil, dar nu exclude total această variantă. Antonia alături de alex velea și copiii lor akim și dominic. A fost o formă ușoară la mine. Antonia mai are o fiică din prima căsătorie, având în total trei copii. „diamantul meu, a scris alex velea pe poza în care apare ținând mâna pe spatele soției sale. Velea a postat pe instagram o fotografie cu antonia care poartă … Antonia mai are o feţită, maya, din căsnicia cu vincenzo castellano. Imaginea cât o mie de cuvinte nu face decât să demonstreze cât de armonioasă e viața sa. Afla ce varsta are antonia, care este ultima melodie. Varsta, biografie, melodii, alex velea si copii.

Fanii au fost total surprinși de tot ceea ce a declarat artistul! Antonia, in costum de baie. Alex velea si antonia sunt tot mai aproape de pasul cel mare, acela de a merge impreuna spre altar. Velea a postat pe instagram o fotografie cu antonia care poartă … Nu vor mai face copii.

Antonia și Alex Velea Nu Pot Ieși Din țară Cu Copiii Vincenzo Castellano Ii Impiedică
Antonia și Alex Velea Nu Pot Ieși Din țară Cu Copiii Vincenzo Castellano Ii Impiedică from www.viva.ro
Inițial au negat relația, mai ales că artista se afla în plin proces de divorț cu antonio castellano, omul de afaceri italian împreună cu care are o fată, maya. „diamantul meu, a scris alex velea pe poza în care apare ținând mâna pe spatele soției sale. Citeste stiri noi despre antonia si alex velea, cati copii are antonia, care este biografia ei. Antonia și alex velea nu exclud posibilitatea de a avea un nou copil. Cei doi se pregătesc să facă pasul cel mare, pe care fanii îl așteptau de multă vreme, scrie shok.md. Antonia și alex velea au luat măsuri după amenințările lansate de fulgy, băiatul vioricăi și al lui ioniță de la clejani. Informația a devenit publică în urmă cu puțin timp, în această dimineață. Fiica vitregă, maya, în vârstă de 10 ani, fiica pe care antonia o are din mariajul cu italianul vincenzo castellano.dominic (6 ani) şi akim (4 ani), copii pe care alex îi are cu artista antonia.sunt toţi cinci şi savurează la maximum momentele unice

Vezi cele mai frumoase poze cu antonia si citeste interviuri exclusive cu cantareata.

Recent, alex velea a publicat, pe pagina sa de instagram, o fotografie în care apare alături de cei trei copii ai săi. Antonia și alex velea sunt un cuplu sudat. Antonia are probleme de sănătate antonia își dorea să rămână însărcinată pentru a patra oară, însă, … Velea a postat pe instagram o fotografie cu antonia care poartă … Antonia alături de alex velea și copiii lor akim și dominic. Copii alex velea probabil una dintre cele mai ciudate hotarari judecatoresti: Imaginea cât o mie de cuvinte nu face decât să demonstreze cât de armonioasă e viața sa. Unul dintre motivele pentru care antonia îl iubeşte pe alex velea este acela că solistul are un suflet mare. A fost o formă ușoară la mine. Asta, in conditiile in care cei doi locuiesc impreuna si nici nu se pune problema unei despartiri. Aceasta a divorțat de vincenzo castellano, bărbatul alături de care are o fetiță, pe nume maya. Antonia mai are o fiică din prima căsătorie, având în total trei copii. Antonia are probleme de sănătate

Antonia și alex velea nu exclud posibilitatea de a avea un nou copil. A fost o formă ușoară la mine. Cei doi au împreună doi copii, pe dominic și akim. „diamantul meu, a scris alex velea pe poza în care apare ținând mâna pe spatele soției sale. Antonia si alex velea, obligati sa plateasca pensie alimentara pentru copiii lor!

Antonia Intalnire Emoționantă Cu Fiica Din Italia Alex Velea Copiii S Au Bucurat Foarte Mult Youtube
Antonia Intalnire Emoționantă Cu Fiica Din Italia Alex Velea Copiii S Au Bucurat Foarte Mult Youtube from i.ytimg.com
Afla ce varsta are antonia, care este ultima melodie. Artistul a mai fost căsătorit, la fel și antonia. Cei doi formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Velea și antonia, imagini din casa plină de copii. Copii antonia alex velea are cu ce lauda! Unul dintre motivele pentru care antonia îl iubeşte pe alex velea este acela că solistul are un suflet mare. Fanii au fost total surprinși de tot ceea ce a declarat artistul! Nu vor mai face copii.

Cei doi formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Vezi cele mai frumoase poze cu antonia si citeste interviuri exclusive cu cantareata. Alex velea și antonia au doi copii împreună sunt cel mai bun tată, nu vreau să mă laud! Antonia are probleme de sănătate În 2019, alex velea, împreună cu lino golden, mario fresh și rashid, au înființat trupa golden gang, cu care au lansat în același an și primul album 10 din 10. În prezent, alex lucrează la un nou concept de show. Velea și antonia, imagini din casa plină de copii. A fost o formă ușoară la mine. În ultima perioadă, fulgy a avut mai multe derapaje la adresa lui alex velea și a familiei sale. Velea a postat pe instagram o fotografie cu antonia care poartă … Ceea ce îmi doresc este să fiu un tată bun pentru copiii noștri. Fiica vitregă, maya, în vârstă de 10 ani, fiica pe care antonia o are din mariajul cu italianul vincenzo castellano.dominic (6 ani) şi akim (4 ani), copii pe care alex îi are cu artista antonia.sunt toţi cinci şi savurează la maximum momentele unice Asta, in conditiile in care cei doi locuiesc impreuna si nici nu se pune problema unei despartiri. Antonia și alex velea sunt un cuplu sudat.

Cancanro vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile alex velea. Fiica vitregă, maya, în vârstă de 10 ani, fiica pe care antonia o are din mariajul cu italianul vincenzo castellano.dominic (6 ani) şi akim (4 ani), copii pe care alex îi are cu artista antonia.sunt toţi cinci şi savurează la maximum momentele unice

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama